Stichting poes
Image default
Dieren

Koop hier KVV voor fretten

Bij de Animal Food Express is ook KVV voor fretten te koop. In het geweldige assortiment wat hier te zien is, zijn diverse verse producten te bestellen. Omdat het vlees wat hier besteld wordt bevroren is, is het belangrijk dat je zelf het bezorgmoment kiest. Let er wel op dat er iemand thuis is, want het vlees moet meteen in de diepvriezer gelegd worden. De bezorging wordt standaard op de woensdag, donderdag en de zaterdag geleverd. Hierin kan jij zelf een keuze maken welke dag het beste uitkomt dat de bestelling geleverd kan worden. 

 

Al het voer is vers en ingevroren

Omdat het vlees wat je hier bij Animal Food Express besteld allemaal is ingevroren, kan je ervan uitgaan dat het allemaal vers is. Voordeel is dat je hierdoor altijd goed en vers eten in huis hebt voor jouw dieren. Ook het KVV voor fretten is ingevroren en vers. Je hebt hier een ruim aanbod in. Een voordeel pakket voor een fret, maar ook voor een kleine hond of kat zijn hier al te verkrijgen. Dit zijn verschillende worsten van diverse mixen. Voordeel is dat je per keer een worstje uit de vriezer kan halen en deze per dag geven. Eventueel gecombineerd met ander voer. De mixen die in deze verpakking te vinden zijn, zijn:

  • Kipmix
  • Paardmix
  • Kalkoenmix
  • Eendmix

En veel meer mixen zijn in deze doos te vinden. Elke mix bestaat uit puur vlees en er zitten geen andere toegevoegde producten in. Dus alleen maar het beste voor jouw dier!