Stichting poes Informatie Blog

Meest recente berichten

Pagina’s

Honden spel

Hondenspelletjes zijn er in alle soorten en maten en dat weet je als baasje maar al te goed! De keuze is enorm en het maakt de keuze niet makkelijker wanneer je jouw maatje wilt verrassen met een nieuw speeltje. Niet elk speeltje is echter het juiste hondenspeeltje voor jouw hond.

Een spel spelen met de hond? Probeer dan het spel “brokje raden’. Doe dit negen of tien keer, zodat je hond het spel echt begrijpt. Wissel vervolgens af onder welke kop u de traktatie plaatst. Wanneer uw hond de juiste beker selecteert, geef hem de traktatie. Als hij niet de juiste beker selecteert (wat zeker zal gebeuren), toon hem de traktatie onder de juiste kop, maar geef hem niet. Het klinkt eenvoudig voor ons, maar voor veel honden vereist dit serieus denken.

Meer denkspellen voor honden

Kattenvoer voor kittens?