Stichting poes
Image default
Bedrijven

Snel serre aanbouwen

Veel mensen kunnen niet tegen de overlast dat veroorzaakt wordt door serre aanbouwen. De bouwwerkzaamheden maken natuurlijk geluid en het duurt meestal weken of maanden. Voor mensen die er echt niet tegen kunnen is het ook mogelijk om te kiezen voor snel serre aanbouwen.

Het is tegenwoordig wel mogelijk om snel serre aanbouwen maar je betaald hier wel meer voor. De woning moet namelijk aangepast worden en hier kun je niet omheen bij serre aanbouwen. Deel van muren zal verwijderd of aangepast moeten worden. Om het snel te doen moeten er meer bouwvakkers ingehuurd worden en dit kost natuurlijk wel meer geld. Het is uiteindelijk een keuze die je moet maken of je leeft een paar weken met bouwwerkzaamheden of je betaald meer om het snel af te laten ronden.

Als je wil weten wat het verschil in prijs is kun je een offerte aanvragen. Het kan natuurlijk zo zijn dat je een aannemer kunt vinden dat het voor een scherpe prijs doet en daarom is het verstandig om altijd bij meerdere aannemers een offerte aan te vragen. Zo kun je zien welke opties je hebt en welke prijzen hieraan vastzitten. Op deze manier kun je beter een keuze maken voor serre aanbouwen.