Stichting poes
Image default
Bedrijven

Volop relaxen samen met Deens

Kan jij ook zo genieten van een dagje thuis? Niet naar het werk, geen boodschappen doen, geen lunchafspraak; gewoon even helemaal alleen in je eigen woning. Quality time met en voor jezelf is belangrijk. Je lichaam en je geest hebben het nodig regelmatig even tot rust te komen. Weg van de stress en drukte die je baan met zich meebrengt. Weg van al die online berichten en het wereldnieuws. Een goede manier om te ontspannen is yoga. Aan de hand van oefeningen kom je tot de kern in jezelf: wat voel ik waar? Yoga kun je het beste op een mat doen. Een mooi en zacht exemplaar is de gewatteerde rol-mat van ferm LIVING. De mat is 180 cm lang, 70 cm breed en heeft handige strikbanden. De gestreepte kleurencombinatie wordt omschreven als sugar kelp zwart. Deze yoga-mat is gemaakt van katoen en linnen. Je koopt ‘m online bij Deens.nl. Vergeet niet het bijpassende ferm LIVING kussen in exact de dezelfde print te bestellen!

Even helemaal bijkomen kan ook door een warm bad te nemen. Met  een kalmerende olie, een muziekje op de achtergrond en iets te drinken erbij is een bad nemen een echte traktatie. Wist je dat er in de Romeinse tijd al badhuizen waren? In de Chinese oudheid werden geneeskrachtige kruiden in bad gedaan, zodat het yin zich kon herstellen. In de yin en yang leer staat yin staat voor het vrouwelijke in de mens, yang voor het mannelijke. Deze twee krachten zijn niet zozeer tegengestelden van elkaar, ze vullen elkaar aan en vormen samen een evenwicht. Terug naar het bad dat jij gaat nemen! We raden je aan om na het bad een comfy outfit aan te trekken, dan houd je het heerlijke gevoel langer vast. Een kimono bijvoorbeeld van het Madam Stolz label. Hij is gemaakt van soepel katoen. Deens.nl levert de badjas in drie prints.

We noemden de online winkel al een paar keer. En willen je er tot slot op wijzen, dat je daar  veel meubels en woonaccessoires kunt kopen. We geven als voorbeelden een Urban Cotton wandkleed, Creative Lab Amsterdam behang, een bank van het HKliving label en een Nordal wandkast.

Doe er je voordeel mee!

https://www.deens.nl/nl/