Stichting poes
Image default
Auto’s en Motoren

Je auto er weer als nieuw uit laten zien

Misschien ga je binnenkort je auto verkopen en wil je dat je auto er op zijn best uitziet voor de verkoop. Het kan natuurlijk ook zijn dat je auto bijvoorbeeld wat kleine krasjes heeft opgelopen en dat je je auto er weer fris uit wilt laten zien. In dat geval zijn er een aantal dingen die je kunt laten doen om je auto er weer als nieuw uit te laten zien. Eén van van de dingen die je kunt doen is je auto laten polijsten. Dit wordt ook wel detailing genoemd. Als je wilt weten waar je dit in jouw woonomgeving kunt laten doen kun je dit online opzoeken. Woon je bijvoorbeeld in Amsterdam of omgeving zoek dan eens op detailing Amsterdam. Hieronder lees je meer over de andere dingen die je kunt doen om je auto er weer als nieuw uit te laten zien van binnen en van buiten.

Laat het interieur van je auto reinigen

Veel mensen brengen veel tijd door in hun auto. Vaak wordt er onderweg ook gegeten en gedronken in de auto. Ook je passagiers eten en drinken soms in de auto. Zeker met kinderen kan er dan nog wel eens gemorst worden. Vlekken gaan soms moeilijk uit de bekleding van je auto en er zijn ook plekken waar de stofzuiger soms lastig bij kan. In dat geval is het een goed idee om het interieur van je auto te laten reinigen. Niet alleen de stoelen en banken worden grondig gereinigd maar ook het dashboard en de binnenkant van de ramen worden van alle vlekken ontdaan. Na het reinigen van de binnenkant van de auto zijn niet alleen de vlekken verdwenen maar ruikt de auto ook weer fris van binnen. 

Keramische coating 

Als je graag wil dat je auto er van de buitenkant weer als nieuw uitziet kun je kiezen voor een keramische coating. Nadat de auto gepolijst is kun je ervoor kiezen om een keramische aan te laten brengen. Een keramische coating zorgt voor een extra harde beschermlaag van je auto zodat de auto er langer mooi uit blijft zien en er minder snel nieuws krasjes en oneffenheden ontstaan. Ook zorgt een keramische coating voor een verlaging van je schoonmaakkosten omdat al het vet en vuil dat op je auto terecht komt tijdens het gebruik makkelijker van je auto afglijdt.