Stichting poes
Image default
Auto’s en Motoren

De auto theorie dagcursus van Gelijk Geslaagd werkt super goed!

Een auto theorie dagcursus, waar kan je die het beste volgen? Bij Gelijk Geslaagd! Waarom kiezen voor Gelijk Geslaagd? We vertellen je alles over onze voordelen in dit artikel.

Alles-in-1 dagcursus

Onze theorie dagcursus is niet zomaar een dagcursus. Het is een alles-in-1 dagcursus. Dit betekent dat de theorieles en het CBR examen op 1 dag vallen. Je leert dus niet alleen de theorie binnen 1 dag aan, je maakt ook nog eens op dezelfde dag het examen bij het CBR. Daarnaast regelen wij diverse zaken van A tot Z:

  • In de ochtend een uitstekend onderbouwde theorieles
  • Up-to- date lesmateriaal en goed opgeleide docenten met veel ervaring
  • Lekkere drankjes en een totaal verzorgde lunch
  • Reservatie van een examenplek bij het CBR
  • Vervoer van de cursuslocatie naar het CBR (en van het CBR weer terug naar de cursuslocatie)

Praktijkgerichte les, geschikt voor iedereen

De theorieles die door ons wordt gegeven is praktijkgericht. We maken gebruik van echte vragen, precies zoals je straks kan verwachten tijdens het examen van het CBR. Inprenting en herhaling, daar is onze leerstrategie op gebaseerd. Om de lastige stof niet ineens te zijn vergeten tijdens je officiële examen leren we je fijne ezelsbruggetjes aan. Deze ga je niet meer vergeten!

Onze theorieles is geschikt voor iedereen. Ook als je wat minder makkelijk leert vanwege ADHD of concentratieproblemen. Als je 17 jaar bent kan je al bij ons terecht om de theoriecursus te volgen.

Volg ook een motor- of scootertheoriecursus bij Gelijk Geslaagd

Wil jij in plaats van een auto theoriecursus graag een motor theoriecursus volgen? Dat kan onder andere met onze theoriecursus in Barendrecht. Wij helpen namelijk niet alleen degenen die hun auto rijbewijs willen halen, maar ook degenen die bezig zijn met het behalen van hun motor rijbewijs.

Zelfs voor de jongeren onder ons die graag een scooter willen rijden hebben wij een theoriecursus beschikbaar.

Schrijf je in, kom een dagje leren en slaag direct voor het examen!

https://www.gelijkgeslaagd.com/