Stichting poes
Image default
Auto’s en Motoren

Binnen 1 dag geslaagd met de ijzersterke auto theoriecursus van 123-Theorie

De auto theorie halen in 1 dag, kan dat? Met 123-Theorie wel! Wij bieden ijzersterke eendaagse auto theoriecursussen aan waarmee wij ervoor zorgen dat jij dezelfde dag nog zal slagen voor het CBR auto theorie examen.

Wekenlang bezig zijn met het aanleren van de toch wel saaie auto theorie behoort dus tot het verleden. Met ons ben je binnen 1 dagje helemaal klaar, en dat voor maar €99,-. En omdat je geen theorieboeken nodig hebt voor onze cursus, bespaar je op de aanschafprijs hiervan. Bij het cursusgeld zit het vervoer van en naar het CBR, lesmateriaal, drankjes tijdens de les en een goed verzorgde lunch inbegrepen. Het examengeld, dat €37,- bedraagt, moet apart bij het CBR voldaan worden.

Samen leren, samen slagen

Met de andere cursisten krijg je les van één van onze professionele docenten. Samen leren is wel zo gezellig. Daarbij is dit de meest doeltreffende manier van leren, je steekt vaak extra dingen op van vragen of opmerkingen van de medecursisten.

Onze theorieles start om 07.00. Schrik je hiervan omdat je dit wel heel erg vroeg vindt? Dat begrijpen we, maar een keertje vroeg opstaan voor het goede doel moet lukken toch? En omdat we jou toch alle theorie in 1 dag moeten aanleren willen we alle tijd zo goed mogelijk benutten. En niet te vergeten, in de middag ben jij de trotste bezitter van het theoriecertificaat en kan je gaan feestvieren!

Cursuslocaties verspreid door Nederland

Of je nu onze theoriecursus in Alkmaar wilt volgen of wilt aansluiten bij onze theoriecursus in Groningen, Den Bosch, Zwolle of Amsterdam, het kan allemaal. Wij geven onze theoriecursus verspreid over het hele land. Want we helpen graag iedereen in de buurt van zijn woonomgeving binnen 1 dag aan het theoriecertificaat.

Zie jij het ook wel zitten om op deze snelle manier de auto theorie aangeleerd te krijgen? Schrijf je dan snel in voor een cursus bij jou in de buurt. Op onze site zijn alle locaties en data te vinden. Ook kan je hier diverse reviews lezen van onze eerdere cursisten.

https://www.123-theorie.nl/