Stichting poes
Image default
Tuin en buitenleven

Kunstgras aanleggen: ook zeer geschikt voor onbewoonde eilandjes

Prachtig kunstgras aanleggen. De drie mannen van de firma van de Gele Lo hebben al heel rare en bijzondere dingen gezien, tijdens hun mooie werk. Je kunt het zo gek niet bedenken maar vorige week dinsdag kregen ze te maken met een wel heel bijzondere wens van een klant. De drie mannen van de firma van de Gele Lo zijn de drie broers Jo van de Gele Lo, Ad van de Gele Lo en Ed van de Gele Lo. Ed maakt dit trio, dit supertrio compleet. Het gaat om een Brabantse klant. Kunstgras aanleggen.

Kunstgras aanleggen: niet alleen groen maar ook andere kleuren zijn mogelijk

Kunstgras aanleggen. Het gaat om een klant uit het oosten van de mooie provincie Brabant. Deze klant is de rijke eigenaar van een hele grote plas omgeven door een mooi geel strand. Als ik de golven aan het strand zie, de duinen, het zand zie. Dan denk ik aan de vakantie, vakantie, dan denk ik weer aan jou. Deze klant is niet alleen de eigenaar van deze grote plas, hij is tevens ook uitbater. Hij lag een keer stil op zijn kussen te dromen. Kunstgras aanleggen.

Kunstgras aanleggen: niet alleen in de vorm van een rechthoek

Kunstgras aanleggen. De eigenaar van de grote plas, zijn naam is Ad van de Zon, heeft eerst gezocht naar een bedrijf wat de maar liefst veertien eilandjes kan opspuiten. Dat was nog een hele flinke opdracht. Dergelijke firma’s zijn zeker wel te vinden maar het probleem is dat de boten en schepen die hierbij worden gebruikt vaak te groot zijn. Deze boten en schepen zijn immers ontworpen en gebouwd om werk op zee te doen. Werk in het ruime sop. En daar is altijd ruimschoots plaats genoeg. Kunstgras aanleggen.