Stichting poes
Image default
Huishoudelijk

Een taatsdeur verrijkt de woning in veel opzichten

Het kiezen voor een glazen taatsdeur is een heel goede en verstandige keuze wanneer je wat meer sfeer aan een woning wilt geven. Met de taatsdeur zorg je niet alleen maar voor meer warmte in je woning, maar het zorgt voor een geheel; andere look en feel en daarnaast heeft het ook effect op de ruimte. De ruimte oogt namelijk een stuk groter wanneer je de taatsdeur laat plaatsen. Dat heeft te maken met het glas dat er in de deur zit. Je kunt zo naar een andere ruimte kijken en je sluit de ruimtes dus niet echt van elkaar af. Je hebt wel je privacy doordat er een deur in zit, maar doordat er glas in zit kan je de ruimtes bij elkaar betrekken. 

Wat is een taatsdeur?

De taatsdeur is een deur die om de eigen as heen draait. Je kunt het beschouwen als een draaideur, maar dat hangt helemaal af van de manier waarop jij deze gebruikt. Je kunt zelf kiezen op welk punt van de deur je de schroeven plaats. De schroeven van de taatsdeur worden in het plafond en in de grond geplaatst en daar wordt de deur vervolgens ingezet. Deze kan dan om de eigen as heen draaien. Dit doe je bijvoorbeeld op 1/5 van de deur, maar ook in het midden is het mogelijk om het draaipunt te maken. 

Je woning mooier maken

Het aanvullen van de woning met een taatsdeur is een verrijking van de ruimte en heeft een luxe uitstraling. Om een taatsdeur te kiezen kan je in het assortiment nog diverse keuzes maken met betrekking tot de stijl van de deur zelf, maar ook van de hangrepen. Je kunt zo een deur samenstellen die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. De deur die goed aansluit bij jouw woning is zeker te vinden.