Stichting poes
Image default
Dienstverlening

Dit is het schrikbarende aantal verkeersongevallen per dag

Wij bevinden ons dagelijks in het verkeer. Vaak moet men reizen voor het werk, de kinderopvang of een dagje uit. Het is dan ook niet gek dat het dagelijks erg druk is op de weg. Hoewel de meeste personen veilig op locatie aankomen, vinden er ook regelmatig verkeersongevallen plaats. Door de drukte heeft men niet altijd alles in de gaten. Daarnaast wordt men ook steeds meer afgeleid voor andere dingen tijdens het rijden, waaronder de welbekende boosdoener: de smartphone.

In ons kikkerlandje vallen er per dag (!) ruim 2 verkeersdoden en 58 ernstig gewonden. Indien jij berekent hoeveel personen zich jaarlijks in een verkeersongeluk bevinden, kun je concluderen dat dit onacceptabel veel personen zijn. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Stichting Isabelle zet alles op alles om onder meer het verkeer veiliger te maken.

Wie zijn Stichting Isabelle?

Isabelle was een lief achtjarig meisje. Inderdaad. ‘Was’. Isabelle is op 23 februari 2021 overleden door een verkeersongeval. De ouders van Isabelle werden geconfronteerd met alle onverwachte gevolgen van dien. Met dank aan de juiste ondersteuning en hulp van geliefde personen waren de ouders van Isabelle in staat om Stichting Isabelle op te richten, waarbij zij de ideeën en idealen van Isabelle levendig hopen te houden. Op die manier ervaren de ouders dat Isabelle dichter bij hen staat. 

Wat doet Stichting Isabelle?

Isabelle was een zorgzaam meisje dat een grote liefde had voor dieren en de natuur. Om deze reden richt Stichting Isabelle zich onder meer op dierenwelzijn en het milieu. Met de beschikbare middelen probeert stichting Isabelle deze punten te verbeteren, zodat de ouders en vrijwilligers Isabelles droom kunnen vervullen. 

Naast het dierenwelzijn en milieu richt Stichting Isabelle zich op de verkeersveiligheid. Dit heeft uiteraard te maken met de situatie waarin Isabelle zich heeft bevonden. Stichting Isabelle hoopt op diverse manieren het huidige verkeer te verbeteren, zodat het huidige verkeersongevallen drastisch verlaagd kan worden. 

Hoe realiseert Stichting Isabelle dit?

Om deze doelen en idealen te bereiken, is er uiteraard geld nodig. Stichting Isabelle is hierdoor afhankelijk van donaties. Op die manier kunnen zij de idealen financieel realiseren en Isabelles idealen levendig houden. 

Wil jij meehelpen?

Indien jij Stichting Isabelle graag wilt ondersteunen, is dit uiteraard mogelijk. Op de website kun jij voor Stichting Isabelle doneren. Iedere euro helpt. Daarnaast is het ook mogelijk om jezelf aan te melden als vrijwilliger. De vrijwilligers kunnen zelf bepalen hoeveel tijd zij aan de stichting willen besteden. Als vrijwilliger zul jij onder meer activiteiten voor kinderen of volwassenen organiseren en leiden. 

 

https://stichtingisabelle.nl/