Stichting poes
Image default
Mode en Kleding

Waarom jij een push up bh in je kast moet hebben liggen

Waarom jij een push up bh in je kast moet hebben liggen

 

Heb jij nog geen push up bh in de kast liggen, dan is het heel snel tijd om hier direct verandering in te brengen. De reden waarom veel vrouwen wat huiverig zijn voor het dragen van een push up bh, is dat ze het gevoel hebben dat ze dan met hun borsten te koop lopen. Toch is dit absoluut niet het geval, integendeel zelfs! Het is bewezen dat het dragen van een push up bh juist een positieve uitwerking heeft op je lichaam. Doordat de push up die in de cup zit je borsten lift, worden ze automatisch extra ondersteunt. Dit betekent dat je borsten minder zelf hoeven te doen en het gewicht dus keurig wordt verdeeld over de bandjes. Kortom, ideaal dus! Niet overtuigd? Lees dan hier de voordelen.

Ook tijdens het sporten

 

Niet alleen is het dragen van een push up bh in het dagelijks leven een stuk fijner, ook tijdens he sporten zal je merken dat een push up sportbh veel meer ondersteuning biedt. Uiteraard is het niet te vergelijken met een shock absorber, maar het komt er wel degelijk bij in de buurt. Je zult merken, dat wanneer jij een periode gaat sporten in een normale bh en vervolgens in een sport bh met push up, je niet meer ander wilt. Kortom, zeker het proberen waard dus!

 

Extra ondersteuning tijdens je werk

 

Wanneer je een job hebt waar je veel moet bewegen, dan is het dragen van een goede stevige bh natuurlijk wel zo prettig. Het is dan niet verstandig om een bralette te dragen, aangezien deze weinig tot geen ondersteuning biedt. Vraag jij je nu af, wat is een bralette? Een bralette is een bh die niet beschikt over voorgevormde cups en ook geen beugels heeft. In principe is het niets meer dan een bh zonder vulling. Het biedt weinig tot geen ondersteuning en is daarom ook vaak niet aan te raden voor vrouwen met wat grotere borsten. 

 

Je kleding zit mooier

 

Draag jij regelmatig een jurk, dat is het dragen van een push up bh net dat kleine beetje wat jij kunt doen om ervoor te zorgen dat je jurk niet prima zit, maar werkelijk waar perfect. Een push up bh lift je borsten namelijk, waardoor ze wat strakker in de jurk komen te zitten. Dit zorgt er direct voor dat je jurk er volledig anders uitziet en wanneer je een jurk met diepe v-hals hebt ook een stukje decolleté vorming verzorgd.