Stichting poes
Image default
Onderwijs

Maak kennis met de afwisselende trainingen De eerste Verdieping

Je kunt bij De eerste verdieping terecht voor complete opleidingen, maar ook voor eenmalige trainingen. Een voorbeeld van zo’n training is de avondworkshop familie opstellingen. Systemisch werk staat bij deze bijeenkomst centraal. In een ontspannen ambiance maak je kennis met deze methode. Er worden ook een aantal concrete opstellingen gedaan.

Heb je interesse? Je kunt je opgeven als ‘toeschouwer’ of als ‘representant’. Bij het laatste wordt er van jouw persoonlijke situatie een opstelling gemaakt. Dit is bijzonder leerzaam, zeker omdat je veel feedback zult krijgen. Zowel van de trainers als van mede-deelnemers. Vind je deze rol iets te spannend, kies er dan voor toeschouwer te zijn. Wie weet durf je het de volgende keer wel! Hier nog wat praktische info over de avondworkshop:

· hij duurt van 19.00 tot 22.00 uur;

· het adres is Achterom 78 in Delft;

· er is een algemene inleiding van een halfuur (ben je al bekend met systemisch werk dan kun je om 19.30 uur aansluiten);

· de kosten zijn €15,00;

· de hele avond is er koffie en thee.

Systemisch werken

De kern van systemisch werk bestaat uit het ontrafelen van patronen. Sommige hiervan liggen aan de oppervlakte en zijn direct zichtbaar. Andere patronen liggen verborgen op een laag waar je niet 1-2-3 bij komt. Je voelt ze wel, maar ze blijven continu een beetje ongrijpbaar. Veel patronen leren mensen al in hun vroege jeugd. Ze bepalen de dingen die je doet en hoe je ze doet. Ze zorgen ervoor dat je vaak op eenzelfde manier op situaties reageert. Ze belemmeren het pad naar je doelen of maken die weg juist vrij.

De cursus systemisch werk wordt gegeven in vier blokken van twee dagen. Die blokken zijn verdeeld over vier maanden. Er zijn twee zeer gedreven en ervaren trainers en je krijgt een reader als naslagwerk. Je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep en mag deelnemen aan een aantal intervisiegroepen. Voor een heerlijke lunch, koffie en thee zorgt De eerste verdieping.

https://www.1e-verdieping.nl