Stichting poes
Image default
Vervoer en transport

Luchthavenvervoer zonder de hoge kosten; ga naar Lelystad Airport

Luchthavenvervoer zonder de hoge kosten; ga naar Lelystad Airport

Als je met het vliegtuig op vakantie gaat, zijn er heel wat dingen waar je aan moet denken. Allereerst moet je natuurlijk zorgen dat je de vliegtickets gekocht hebt en dat je allemaal een paspoort hebt. Ook is het slim om van tevoren te uitzoeken of je nog bepaalde inentingen of medicijnen nodig hebt. Het weerbericht checken is natuurlijk ook inherent aan de voorbereidingen die je treft voor je op reis gaat; je moet immers weten wat je in je koffer moet stoppen. Ten slotte kun je nog de dag voor je op reis gaat alvast online inchecken, dan weet je zeker dat je goede plekken in het vliegtuig hebt en hoef je bovendien niet te wachten op alle andere mensen die nog op het vliegveld in moeten checken, je kunt zo doorlopen.

 

Eén ding vergeten

Met alles waar je aan moet denken, is het niet heel gek dat je misschien één klein dingetje vergeet voor je op reis gaat. Dat is namelijk hoe je op het vliegveld komt. Als je dit niet van tevoren regelt, kan het zijn dat je op de dag zelf voor verrassingen komt te staan. Dat kan erg vervelend zijn en tot erg veel stress leiden, bijvoorbeeld als je er dan achter komt dat de treinen niet rijden omdat er werk aan het spoor is, of dat je een aantal kilometer om moet rijden omdat er een afrit afgezet is dat weekend. Het is dus erg belangrijk dat je van tevoren goed uitzoekt hoe je op het vliegveld komt, zeker als je in de zomervakantie weggaat. Dan is er immers het meeste werk aan de weg en aan het spoor.

 

Goedkope taxi

Om je te helpen bij het kiezen van de beste methode om op het vliegveld te komen, heeft Lelystad Airport het je wel heel makkelijk gemaakt. Aangezien Lelystad Airport niet heel goed bereikbaar is met het openbaar vervoer, hebben ze een speciale taxidienst opgezet waarmee je heel goedkoop met de taxi op Lelystad Airport kunt komen. Je wordt gewoon thuis opgehaald en de chauffeur houdt rekening met alle werkzaamheden, zodat je altijd op tijd op het vliegveld aankomt. Hou jezelf dus stressvrij en kies voor een taxi naar Lelystad Airport, zodat je rustig op vakantie kunt.