Stichting poes
Image default
Sport

EMS training thuis: benodigdheden en voordelen

Ben je op zoek naar een effectieve manier om thuis te trainen en je gezondheid en conditie te verbeteren? Dan is EMS training misschien wel iets voor jou. In dit artikel ontdek je wat je nodig hebt voor EMS training thuis en wat de voordelen zijn van deze innovatieve trainingsmethode. Met behulp van een EMS trainingsapparaat en een stimulatiepak of vest kun je eenvoudig en op je eigen tempo aan de slag. EMS training stimuleert spieropbouw, ondersteunt bij het afvallen en verbetert de stofwisseling. Bovendien biedt het trainen thuis flexibiliteit en gemak. Lees verder om meer te weten te komen over EMS training en hoe het jou kan helpen om fit te worden en te blijven, zelfs als je een beperkte mobiliteit hebt.

Wat heb ik nodig voor EMS training thuis?

Voor EMS training thuis heb je de volgende benodigdheden nodig:

  • Een EMS trainingsapparaat met 12 kanalen
  • Een EMS stimulatiepak of stimulatie vest
  • Bandelektroden voor de armen en benen

Het EMS stimulatiepak is verkrijgbaar in verschillende maten en bevat elektroden die zelfs lastig bereikbare spieren stimuleren. Als het aantrekken van een stimulatiepak lastig is, kun je kiezen voor een stimulatie vest. Beide kunnen gewassen worden.

Het EMS trainingsapparaat is al voorgeprogrammeerd en heeft een touchscreen bediening. Het apparaat is eenvoudig te gebruiken en laat in realtime zien hoe intens de EMS training is. Er zijn verschillende trainingsprogramma’s beschikbaar, voor zowel beginners als gevorderden, en er zijn ook ontspannings- en massageprogramma’s beschikbaar.

De kosten voor EMS training thuis zijn betaalbaar. Je kunt het EMS trainingsapparaat huren voor een periode van 3, 6 of 12 maanden. De huurprijs is €249,- voor 3 maanden en omvat het EMS trainingsapparaat, een stimulatiepak en bandelektroden. Na de huurperiode stopt het abonnement automatisch.

Wat zijn de voordelen van EMS training?

EMS training heeft vele voordelen. Het is een gecertificeerd medisch product en is effectiever dan conventioneel sporten. Het stimuleert spieropbouw, ondersteunt bij het afvallen, verbetert de stofwisseling en verstevigt het hele lichaam. Daarnaast biedt EMS training thuis de flexibiliteit om te trainen wanneer het jou uitkomt, zonder tijdsdruk. Het is een ideale manier om fit te worden en te blijven, zelfs als je een beperkte mobiliteit hebt.

Wat zijn de voordelen van het huren van een EMS apparaat? 

Het huren van een EMS apparaat heeft verschillende voordelen voor je EMS training ervaring. Ten eerste biedt het de mogelijkheid om comfortabel vanuit huis te trainen. Je hoeft niet meer naar de sportschool te gaan, wat handig kan zijn als je een druk schema hebt of als het moeilijk is om tijd te vinden om naar de sportschool te gaan. Bovendien stimuleert EMS training de spieropbouw en ondersteunt het bij het afvallen. EMS training is effectiever en efficiënter dan conventioneel sporten, omdat het alle spiergroepen tegelijkertijd traint. Daarnaast verbetert EMS training ook de stofwisseling. Het huren van een EMS apparaat biedt dus de mogelijkheid om op een effectieve en gemakkelijke manier aan je gezondheid en conditie te werken.

EMS training kan helpen bij het afvallen omdat het de spieropbouw stimuleert en de stofwisseling verbetert. Tijdens een EMS training worden alle spiergroepen tegelijkertijd gestimuleerd, waardoor je meer calorieën verbrandt dan met conventioneel sporten. Bovendien zorgt EMS training ervoor dat je spieren ook na de training nog calorieën blijven verbranden. Dit komt doordat EMS training de stofwisseling verhoogt en de vetverbranding stimuleert. Daarnaast zorgt EMS training voor spieropbouw, waardoor je spieren sterker worden en meer energie verbruiken. Dit alles draagt bij aan gewichtsverlies en kan helpen bij het bereiken van je afslankdoelen.

https://ikwilstimawell.nl/