Stichting poes
Image default
Woning en Tuin

Een boomstamtafel, een uniek meubelstuk

De boomstamtafel heeft veel klasse en een klassieke en tijdloze uitstraling. Omdat deze eikenhouten tafel uit een massieve boomstam is gemaakt heeft deze nog de authentieke boomnerfstructuur en zullen er nooit twee tafels hetzelfde zijn. De tafels worden gemaakt met echt vakmanschap en zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt. Dezelfde kwaliteit die je terugvindt in comfortabel Beeren ondergoed.

Het soort tafelpoot, de maat en de dikte van het tafelblad en een eventuele afwerking zijn naar voorkeur aan te passen, waardoor je zelf de perfecte tafel kunt ontwerpen die voldoet aan al jouw behoeften. Het fijne aan een boomstamtafel is dat deze zowel binnen als buiten geplaatst kan worden. Je kunt er gezellig buiten aan picknicken maar ook binnen aan werken of samen avondeten.

Het onderhoud van een eikenhouten tafel is belangrijk, zodat deze niet gaat slijten of afbrokkelt. Aan te raden is om een tafel goed te schuren en te lakken om te voorkomen dat deze makkelijk kan beschadigen. Je doet immers niet aan aardige investering in een massieve houten tafel om deze daarna niet meer te onderhouden. Met een gelakte tafel hoef je je geen zorgen te maken over vlekken en is de tafel dus veel meer geschikt als eettafel.

Gebruik voor de tafel sowieso altijd placemats, onderzetters en andere onderleggers om te voorkomen dat kringen of andere vlekken op het oppervlak kunnen ontstaan. Mocht er toch een vlek ontstaan, reinig deze dan zo snel mogelijk met een sponsje en wat groene zeep, geef het niet de kans om in het hout te trekken. Bij een echt hardnekkige beschadiging kun je nog proberen de tafel een beetje bij te schuren.

https://www.tafels99.nl