Informatie Blog

Wil jij een succesvol vrijgezellenfeestje organiseren? Dat doe je met deze make-up workshop in Rotte

Ga jij komend jaar een trouwerij vieren? Is het je zus, nicht of vriendin? Dan heb je vast al zin in het vrijgezellenfeest! Je kan je vriendin de hele dag voor schut laten lopen in een grote stad als Rotterdam, maar je kan er ook voor kiezen om er samen een leuke en leerzame dag van te maken met een make-up cursus of workshop van VisagieWorkshops! Hier leren jullie onder andere hoe je een natuurlijke basis aanbrengt en hoe je kan shapen met blush. Daarnaast leg je de aandacht op de ogen met een subtiele look en leer je ook hoe je je lippen mooi op kan maken. Het vrijgezellenfeestje is bij voorbaat al geslaagd!

Je medewerkers zien er altijd representatief uit dankzij deze make-up workshop bij u in Rotterdam

Jij bent de trotse eigenaar van je eigen onderneming en wilt dus dat je medewerkers er niet alleen representatief maar ook verzorgd uitzien. Met onze make-up cursus kun je jouw medewerkers in Rotterdam en daarbuiten trainen. VisagieWorkshops.nl maakt een training op maat voor alle medewerkers. De beste professionele visagistes brengen hun technieken en kundigheid enthousiast over op je personeel. Wil je meer dan enkel een make-up workshop voor jouw personeel in Rotterdam? Speciaal voor de hospitality branche heeft VisagieWorkshops meerdere cursussen ontwikkeld die in gaan op haarstyling, kledingadvies en het snel aanbrengen van make-up. Bovenstaande workshops zijn onder andere geschikt voor apotheken, ziekenhuizen, horeca en uiteraard nog veel meer. Leer over diverse make-up technieken.

Proef het vak visagie met een make-up cursus in de buurt van Rotterdam

Is het jouw doel om te leren hoe je andere echt goed kan opmaken? Denk aan voor feesten, trouwdagen en fotoshoots. Of gewoon even ervaren hoe het werk van een visagist voelt? Dan zijn de make-up cursussen van VisagieWorkshops.nl in de buurt van Rotterdam echt wat voor jou. Tijdens deze workshop leer je meer over make-up en fris je je huidige kennis op, waardoor je daarna bijvoorbeeld als visagist aan de slag kan in Rotterdam of een andere grote stad. Ook krijg je de mogelijkheid om de basistechnieken van het knippen en stylen van haren te leren. Zo ben je enorm veelzijdig na afronding van onze masterclasses!

© 2019 Stichting poes All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.