Wij helpen kinderen van 6 tot 18 jaar met gedragsproblemen

Kinderen in de leeftijd van 6 tot 18 jaar kunnen terecht in ons zorgcentrum waar wij verschillende therapieën aanbieden voor zowel sociale als emotionele problemen. Hier komen ook verschillende gedrags- en leerproblemen om de hoek kijken. Voor ieder ‘probleem’ hebben de therapeuten een oplossing op maat. Dit zal soms wel tijd kosten en resultaten worden op langere termijn behaald. Bij gedragsproblemen kunt u bijvoorbeeld denken aan concentratie- en aandachtstoornissen, stoornissen in het autistisch spectrum, ODD en CD.  Ieder gedragsprobleem heeft weer verschillende vormen waardoor het belangrijk is om eerst uitvoerig onderzoek te plegen. Schakelt u Trivers in voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen. Zowel in Breda, Roosendaal als Zevenbergen bent u van harte welkom.

Hulp bij kinderen met gedragsproblemen nodig?

Heeft u hulp nodig bij kinderen met gedragsproblemen? Schakel dan =het kleinschalige zorgcentrum Trivers in. Bij dit zorgcentrum zijn alle medewerkers aangesloten bij beroepsverenigingen met een beroepscode en klachtenregeling waardoor u altijd kunt rekenen op professionaliteit en kundige behandelingen. Daarnaast is Trivers in het bezit van het keurmerk van het kwaliteitsinstituut Dyslexie en daarmee een erkende behandelaar. Na alle behandelingen wordt er een verslag geschreven dat aan het dossier wordt toegevoegd zodat er aan het einde een overzichtelijke rapportage aanwezig is. Hierin bevinden zich ook eventuele brieven en verslagen van andere instanties waarmee u contact heeft gehad zoals de school, huisarts en logopedist. Na vijf jaar zal het dossier vernietigd worden.

Een persoonlijke screening voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen

Persoonlijke aandacht staat centraal bij zorgcentrum Trivers. Zij hanteren diverse behandelmethodes voor gedragsproblemen bij kinderen. Daarom heeft ieder kind een plan op maat nodig om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Om de juiste hulp te kunnen bieden bij kinderen met gedragsproblemen wordt er daarom eerst een persoonlijke screening uitgevoerd zodat de problemen en de situatie in kaart kunnen worden gebracht. De uitslag zal met de ouders besproken worden waarna de mogelijke behandelmethodes besproken worden met de passende hulpmiddelen. De persoonlijke screening voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen zal uw kind niet als vervelend ervaren omdat het spelenderwijs wordt uitgevoerd.