Voor uw familie is een weekend weg naar de kampeerboerderij een perfecte uitkomst

Trekt u er binnenkort met de familie op uit. Een dagje weg of zelfs een weekend weg? Dan is het natuurlijk leuk als u daarvoor een mooie en leuke locatie kunt vinden! Bij De Aalbertshoeve kunt u altijd terecht. Hoe groot uw familie ook is. De kampeerboerderij biedt diverse accommodaties. U zult zich niet vervelen, want u kunt bijvoorbeeld een wandeling maken door de bossen in de Veluwe of u kunt genieten van een dagje aan het strand. Daarnaast is er in de omgeving van de kampeerboerderij een hele hoop te doen. Zwemmen, midgetgolfen, paardrijden, kanoën en bowlen is slechts een greep uit het diverse aanbod. Een weekend naar de kampeerboerderij met uw familie is heerlijk!

Kampeerboerderij met diverse accommodaties biedt ruimte aan grote groepen

Prachtige groepsaccommodaties gelegen in de buurt van prachtige natuur. Dat klinkt geweldig, nietwaar? Kampeerboerderij De Aalbertshoeve biedt de mogelijkheid om met veel mensen te overnachten. De diverse accommodaties hebben verschillende capaciteiten en bevatten diverse grote en kleine slaapzalen. U kunt dus de accommodatie kiezen die het beste bij uw groep past. Gaat u met een grote vereniging? Dan is het wellicht handig alle groepsaccommodaties te boeken. Gaat u met één schoolklas, dan voldoet een kleine groepsaccommodatie wellicht al voor u. Alle accommodaties beschikken in ieder geval over diverse slaapzalen, douches en toiletten en diverse recreatiemogelijkheden. Daarnaast zit u in de kampeerboerderij in een leuke omgeving: er is voldoende mogelijkheid te fietsen en te wandelen, en u kunt dichtbij zwemmen, midgetgolfen, kanoën, paardrijden, bowlen en diverse pretparken bezoeken.

Luxe ingerichte accommodaties op een mooie kampeerboerderij

Een luxe accommodatie. Heeft u de kampeerboerderij al overwogen? Bent u op zoek naar een leuke locatie voor uw familieweekend, een schoolkamp of een weekend met de vereniging? Dan kunt u kiezen voor kampeerboerderij De Aalbertshoeve. De grote, luxe ingerichte accommodaties van de kampeerboerderij bieden de mogelijkheid er met grote groepen te verblijven. U geniet dan van diverse faciliteiten, zowel buiten als binnen. Zo beschikt elke accommodatie over een sportveld met een volleybalnet en doelen om te voetballen. Daarnaast is er een trampoline, een zitkuil, een dartbord en een terras en zijn er schommels en wippen. Elke accommodatie heeft daarnaast diverse faciliteiten binnen: een tafeltennistafel, een sjoelbak, een dartbord, een voetbalspel en een tv en videorecorder. Dat is dus altijd onbezorgd genieten van een heerlijk weekend!