Informatie Blog

Verschillende soorten dagtochten bij een rondvaart op de Kagerplassen

Omgeving van Leiden verkennen per rondvaart? Dan mag u de Kagerplassen zeker niet overslaan! In dit zeer fraaie natuurgebied leert u een stuk Nederland kennen zoals nooit tevoren. Ook voor individuele dagtochten kunt u deze specialist inschakelen. Dit zorgt ervoor dat u alleen, of met uw naasten kan genieten van de pracht en praal die de omgeving bij een rondvaart in Leiden of de Kagerplassen met zich meebrengt. Tijdens deze individuele dagtochten bent u ook verzekerd van een heerlijke lunch en de nodige koffie of thee. Partyboot / Groene Hart Cruises biedt verschillende soorten dagtochten aan. Bekijk zelf eens of een bepaalde rondvaart aan uw wensen voldoet!

Een rondvaart in de Kagerplassen of rondom Leiden, voor ieder feestje

Voor iedere gelegenheid is het een gezellig idee om een rondvaart te boeken in de omgeving van Leiden. Goed eten en genoeg te drinken aan boord, prachtige omgeving en live entertainment. Wat wilt u nog meer? Een rondvaart rondom de Kagerplassen of Leiden, is dit echter wel. Dan is het verstandig om eens te bekijken wat de mogelijkheden zijn van Partyboot / Groene Hart Cruises. Bij een van de twee boten kunt u onder andere uw intieme familiefeesten geven. Maar ook voor uitbundige bruiloften en partijen bent u bij deze aanbieder op het juiste adres. Met een prachtige locatie op de wateren rondom Leiden of de Kagerplassen bent u verzekerd van een juiste invulling van uw feest.

Entertainment tijdens een rondvaart in Leiden

Een stukje entertainment is best leuk tijdens het ervaren van een rondvaart in de omgeving van Leiden. Waar u dit vandaan haalt? Bij Partyboot natuurlijk! Dan is het toch een zeer groot pluspunt dat u uw gasten kan vermaken met entertainment. Partyboot / Groene Hart Cruises is voor u dan de uitkomst. Tijdens een rondvaart in Leiden of de Kagerplassen kunt u bij deze specialist kiezen voor verschillende soorten entertainment. Aan boord is praktisch alles mogelijk: u kunt het zo gek niet bedenken. Dit komt doordat Partyboot / Groene Hart Cruises een samenwerking heeft met een evenementenbureau. Hierdoor kunt u personen inhuren, variërend van een goochelaar, tot aan een heel orkest. Uw rondvaart in de Kagerplassen of rondom Leiden zal onvergetelijk worden!

© 2019 Stichting poes All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.