Informatie Blog

Nieuw of tweedehands springkasteel kopen? Het kan allebei!

Wanneer u regelmatig evenementen organiseert, kampt u wellicht met de vraag of het voordeliger is om telkens een springkasteel te huren of om er gewoon een te kopen. Als u regelmatig een springkasteel huurt, kan het immers zijn dat kopen op langere termijn een stuk voordeliger is. In dat geval kunt u altijd gebruikmaken van het springkasteel en bovendien zullen de kinderen het fantastisch vinden. Bij Springrid vindt u een ruim en zeer gevarieerd aanbod waardoor u altijd een springkasteel kunt kopen die voldoet aan uw wensen. U heeft zelfs de keuze of u een nieuw exemplaar of een tweedehands springkasteel wilt kopen. De tweedehands modellen zijn slechts 2 jaar oud en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. Zo kunt u een springkasteel kopen tegen een voordelige prijs. Dat is nog eens mooi meegenomen.

Springkasteel huren: kies voor specialist die waarde hecht aan design

Organiseert u binnenkort een groot feest voor de hele familie? En zou u graag de kinderen op een leuke manier verrassen? Dan biest Springrid de oplossing voor u. Hier kunt u namelijk een uniek springkasteel huren of kopen waar veel waarde is gehecht aan het design. Ieder springkasteel wordt nauwkeurig vormgegeven en gekeurd door de doelgroep. Een springkussen moet immers over een ‘wauw-effect’ beschikken. Na goedkeuring start de productie van een springkasteel waarna u het kunt huren voor een feestje. Verwacht u veelvuldig gebruik te maken van een springkasteel? Dan kan het op den duur voordeliger zijn wanneer u een springkasteel gaat kopen.

Uniek en veilig springkasteel kopen bij ervaren leverancier

Bent u verantwoordelijk voor de organisatie van menig evenement? En komen daar ook regelmatig kinderen op af? Dan is het goed om te weten dat u bij de specialist een springkasteel kunt kopen voor een vaste lage prijs. Bekijk op uw gemak eens de mogelijkheden van Springrid. Hier worden springkastelen ontworpen, gefabriceerd en vervolgens verkocht of verhuurd. Men weet als geen ander wat de doelgroep leuk vindt, dankzij de jury: kinderen en hun vriendjes. Daarom bent u bij het huren of kopen van een springkasteel verzekerd van een uniek exemplaar. Uiteraard zijn de springkastelen vervaardigd van kwalitatieve materialen en zijn er, waar nodig, verstevigingen aangebracht om ongevallen te voorkomen. Bovendien worden de springkastelen regelmatig onderworpen aan een strenge veiligheidskeuring.

© 2019 Stichting poes All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.