Informatie Blog

Mooie omgeving en een fijn zwembad: dat is een vakantie op de kindvriendelijke camping in Nederland

Wilt u vakantie vieren op een kindvriendelijke camping in Nederland? Dat is een uitstekend idee. Geniet van de mooie Brabantse omgeving en plan jouw bezoekje aan ’t Buuteland, kindvriendelijke camping in Brabant, Nederland. In de landelijke omgeving rondom de camping kun je heerlijk fietsen of wandelen, bijvoorbeeld door de Staatsbossen, het Maasheggenlandschap of het Land van Cuijk. Natuurlijk kun je ook diverse bezienswaardigheden in de omgeving bezoeken. Het Oorlogsmuseum Overloon, het ZooParc, diverse andere musea en diverse leuke evenementen liggen allen binnen handbereik. De camping is dus een fijne uitvalsbasis om de omgeving van Brabant te verkennen. Er is altijd genoeg te beleven op ’t Buuteland!

Kindvriendelijke camping in Nederland met prachtig zwembad

Kinderen zijn vaak dol op zwemmen. Zeker wanneer ze op vakantie zijn. Boek daarom een vakantie op een kindvriendelijke camping in Nederland die beschikt over een prachtig zwembad. Familiecamping ’t Buuteland beschikt over een groot buitenzwembad, dat in diepte varieert van 70 centimeter tot 1,35 meter. Daarbij kunnen kinderen ook spelen in de grote speeltuin, waarin een groot speel- en klimtoestel en een grote zandbak staat. Liever een balletje trappen of volleyballen op een sportveldje? Ook is er een drietal veldjes ingericht. Naast de speeltuin staat zelfs een tafeltennistafel waar kinderen gezellig een potje tafeltennis kunnen spelen. De kindvriendelijke camping in Nederland heeft alle ingrediënten voor een fantastische vakantie.

Verblijf met het hele gezin op dé kindvriendelijke camping van Nederland

Helemaal tot rust komen op een kindvriendelijke camping in Nederland? Reserveer dan snel een plekje op dé kindvriendelijke camping van Nederland, ’t Buuteland in het prachtige Brabant! Deze camping biedt ouderwetse gezelligheid én de meest moderne faciliteiten en technieken die je op een goede camping mag verwachten. Omdat wij diverse leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen aanbieden én we gelegen zijn in een prachtige omgeving, is de kindvriendelijke camping in Nederland voor het hele gezin geschikt. Actief zijn of juist lekker ontspannen: de camping is een onvergetelijke vakantiebestemming voor iedereen. Boek jij snel een leuke vakantie in Brabant met je hele gezin?

© 2019 Stichting poes All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.