Informatie Blog

Hofkens HIG: de schoonmaakoplossing voor elk bedrijf

Een schoonmaakbedrijf in Waalwijk of een schoonmaakbedrijf in Moerdijk nodig? Omdat u zelf geen tijd of de mankracht? Heeft u dan al gedacht aan schoonmaakbedrijf Hofkens? 

Dienstpakketen van Hofkens HIG

Hofkens HIG is niet alleen inzetbaar voor schoonmaaktaken in Waalwijk of schoonmaaktaken in Moerdijk. Wij hebben dit de afgelopen jaren voor veel verschillende bedrijven gedaan. Hierdoor is onze expertise enorm groot en is geen schoonmaakklus niet aan ons besteed. Hofkens HIG steekt graag de handen uit de mouwen en pakt elke klus met beide handen aan. Bent u benieuwd naar onze diensten? Wij vertellen u hier graag meer over. 

Hofkens HIG staat 24/7 voor u klaar

Waarom zijn wij andere dan andere schoonmaakbedrijven? Op een schoonmaakbedrijf wilt u natuurlijk altijd kunnen vertrouwen. Naast onze schoonmaakdiensten, bieden wij ook een 24/7 calamiteitenservice. Zo kunt u altijd op ons vertrouwen, zelfs in noodsituaties. Zit bijvoorbeeld uw riolering verstopt? Ook dan staan van wij Hofkens HIG gelijk voor u klaar. Wij staan dag en nacht tot u beschikking. Want sommige situaties vragen om acute hulp en kunnen niet tot de volgende dag wachten. Denk maar eens aan een hevige regenbui of storm. Natuurlijk wilt u dat een verstopping dan meteen opgelost wordt. Bij Hofkens HIG snappen we dit. Daarom bieden wij graag onze 24/7 calamiteitenservice aan. Snel handelen zorgt namelijk ook voor minder schade. Onze 27/4 calamiteitenservice biedt daarom een snelle, gerichte oplossing, ook op feestdagen. Hofkens HIG kan uw afvoer of riool ontstoppen, maar bijvoorbeeld ook graffiti verwijderen. Onze Allesreinigers steken écht 24/7 de handen uit de mouwen.

https://hofkenshig.nl/

© 2019 Stichting poes All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.