Groepsactiviteiten en overnachten midden in de natuur in Brabant

Gaat u binnenkort met vrienden of familie deelnemen aan de groepsactiviteiten in Brabant? Wilt u graag ook overnachten midden in de natuur omdat u het eigenlijk niet zitten om ’s avonds nog terug te rijden? Dat is gelukkig mogelijk bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water. Naast dat u in De Mortel, provincie Brabant, onvergetelijke groepsactiviteiten onderneemt, kunt u hier overnachten in een van de groepsaccommodaties. Is uw groep kleiner, wenst u meer privacy of neemt u de tent mee? Dan kiest u voor een van de chalets of voor een verblijf op de camping. Zo geniet u van een overnachting midden in de natuur.

Kies voor een van de groepsactiviteiten bij recreatiecentrum in Brabant voor kinderfeestjes

Moet u een kinderfeestje organiseren voor uw kind? Maar heeft u nog geen idee wat uw kind met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes kan gaan doen? Bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water in De Mortel, gelegen in Brabant, kunnen zij genieten van originele groepsactiviteiten. Denk aan ponyrijden onder begeleiding van een gediplomeerde instructrice, neem deel aan een speurtocht of reflectortocht. Het kinderfeestje wordt uiteraard afgesloten met frietjes en snacks. Stel zelf het kinderfeestje samen en geef uw kind samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke dag. De uitnodigingen kunnen verstuurd worden!

Meer dan alleen groepsactiviteiten bij recreatiecentrum in Brabant

Bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water in De Mortel, provincie Brabant, kunt u veel meer dan alleen deelnemen aan activiteiten voor groepen van alle leeftijden. Zo beschikt men over een sfeervol eetcafé met bar waar u geniet van een uitgebreide lunch. Gaat uw voorkeur uit naar een barbecue of buffet in plaats van het doen van groepsactiviteiten in een natuurlijke omgeving in Brabant? Dat kan natuurlijk ook. Daarnaast kunt u met zowel grote als kleine groepen overnachten in een van de verschillende accommodaties. Bovendien vinden er op de manege regelmatig wedstrijden plaats waar u naar kunt kijken en worden er paard- en ponyrijlessen aangeboden aan kinderen en volwassenen. Voor ieder wat wils voor een onvergetelijke dag!