Gezellig samen sporten tijdens groepslessen in Valkenswaard

Overgewicht: het is een steeds vaker voorkomende kwaal. Veel mensen hebben het, terwijl we allemaal weten dat het ongezond is. Daarom is het juist belangrijk dat u lekker gaat of blijft sporten. Doe daarom eens mee aan een van de groepslessen bij Workout Healthclub in Valkenswaard. Kies uit verschillende lessen, zoals balance workouts, aerobics of een stevige power workout. Of ga lekker spinnen onder begeleiding van een enthousiaste docent. Neem dan wel een handdoek en een bidon met water mee want u gaat er zeker van zweten! Het is ook mogelijk om bij deze healthclub lekker aan sport te doen wanneer u 50 plus bent en er weer even in moet komen.

BBB groepslessen in Valkenswaard om bier, brood en de bitterballen van het weekend eraf te trainen

Met groepslessen in Valkenswaard traint u snel uw zonden van het weekend eraf! Slim, want gezond zijn is belangrijk. Natuurlijk heeft u na een lange week zin in een borreltje, en dat moet u doen ook! Het weekend is bedoeld om lekker te ontspannen. Vergeet alleen niet om die extra calorieën er weer af te trainen. Dat doet u met de groepslessen van Workout Healthclub in Valkenswaard. Volg een aerobics les en werk aan het verstevigen van uw buik, benen en billen terwijl u ook nog eens de nodige calorieën verbrandt! De groepslessen zijn voor iedereen toegankelijk, ook wanneer u bijvoorbeeld 50 plus bent en nog steeds graag sport! Vraag anders eens een proefles aan om de sfeer te ervaren. U wilt niet meer naar huis.

Gezellig in groepsverband of individueel trainen met 50 plus sport

Of u nu graag individueel sport of u liever in groepsverband traint: lichamelijk en geestelijk gezond met 50 plus sport is dé oplossing. Bij Workout Healthclub in Valkenswaard hoeft u niet te kiezen bij 50 plus sport. Het is allebei mogelijk. En u bent ook nog eens zeven dagen per week van harte welkom op de sportschool. Alle instructeurs zijn gediplomeerd en geven u alle ondersteuning die u nodig heeft om lekker te trainen. Stel ook gerust al uw vragen aan het klantvriendelijk personeel. Het doel is om fit te worden en te blijven én daar werkt het team van Workout Healthclub graag aan mee!