Informatie Blog

Geniet altijd van heerlijke koffie door tijdig onderhoud aan uw koffiemachine

Heeft u als horecaondernemer een eigen zaak waar veel koffie op het terras en in het restaurant gedronken wordt? Dan wilt u uiteraard de beste kwaliteit garanderen. U wilt daarom altijd verzekerd zijn van apparatuur die ook écht werkt. Voorkom storingen of laat deze verhelpen door het team van KoffieSnel.nl Espressoservice. Met onze uitstekende service in de vorm van een onderhoudscontract bent u verzekerd van een werkend koffieapparaat, zeven dagen per week. Want komt dit team er bij u achter dat er sprake is van een calamiteit tijdens het onderhoud aan uw koffiemachine? Dan ontvangt u een leenmachine, totdat uw eigen machine weer naar behoren werkt. Afhankelijk van uw contractvorm wordt er geen of een gereduceerd tarief in de weekenden of feestdagen in rekening gebracht.

Ga voor de beste waterkwaliteit en kies voor onderhoud aan uw koffiemachine

Voor de beste koffie kijkt u niet alleen naar de kwaliteit van het apparaat of de bonen die u gebruikt. Het water wat u nodig heeft om de koffie te maken is net zo belangrijk. Want wist u dat de waterhardheid een doorslaggevende factor is voor de smaak van een kop koffie én dat dit mede de cremalaag bepaalt? Maar hoe krijgt u deze waterkwaliteit in de beste vorm? Schakel in dat geval de experts in en heb altijd goede serviceverlening van KoffieSnel.nl Espressoservice. Tijdens het onderhoud van uw koffiemachine wordt de Carbonaathardheid in Duitse Hardheid (kH) gemeten, waarna het filter op de juiste manier wordt afgeregeld. U bent een volledig jaar gegarandeerd van het zetten van de beste koffie. Onderhoudskosten nemen af en de levensduur van uw machine wordt ook nog eens verlengd.

Wat voor onderhoud is er voor uw koffiemachine nodig?

Heeft u in uw zaak een prachtige nieuwe koffiemachine staan of gebruikt u al jarenlang een mooi tweedehands model? Weet u welk merk uw machine heeft? Dit zijn allen factoren die van invloed zijn op het soort onderhoud dat aan uw koffiemachine moet worden uitgevoerd. Komt het team van KoffieSnel.nl Espressoservice bij u langs voor onderhoud? In dat geval ontvangt u te allen tijde eerlijk advies over de technische staat van uw machine. Van groot tot aan klein onderhoud, niets is te gek. Doordat dit team u een leenmachine aan kan bieden, kunt u gewoon verder gaan met het zetten van koffie. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, nietwaar?

© 2019 Stichting poes All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.