Fit en gezond met 50 plus sport in Valkenswaard

Bent u 50 plus en sport u nog altijd graag? Kies dan uit meer dan 25 sportlessen per week bij een gezellige sportclub. Bij Workout Healthclub in Valkenswaard bent u van harte welkom! In Valkenswaard volgt u verschillende groepslessen die zich richten op kracht, conditie of lenigheid. Naast deze lessen heeft u ook meer dan genoeg mogelijkheden tot u beschikking om zelfstandig te trainen. En heeft u moeite met een van 315 apparaten in de fitnesszaal? Dan staat er altijd een gediplomeerd instructeur klaar om u van uitleg en advies te voorzien. De instructeur stelt ook graag een persoonlijk trainingsschema op waarmee u uw eigen vooruitgang in de gaten houdt.

50 plus sport: lekker op uw eigen tempo aan de conditie werken

Het is belangrijk dat u voldoende beweegt, ook wanneer u de 50 heeft gepasseerd. Krakende wagens lopen weliswaar het langst, maar u moet wel voorkomen dat er een wiel afvalt! Over afvallen gesproken: wist u dat u bij Workout Healthclub in Valkenswaard ook verschillende groepslessen kunt volgen? Deze lessen zijn speciaal ontworpen zodat mensen van 50 plus ook lekker aan sport kunnen doen. Heeft u altijd al gesport en wilt u intensiever trainen? Dan traint u lekker individueel. Er is altijd een trainer aanwezig die graag helpt als u hulp nodig heeft bij het uitvoeren van een oefening of wanneer u een nieuw trainingsprogramma gaat proberen.

Verschillende groepslessen die u in Valkenswaard kunt volgen

Bij Workout Healthclub in Valkenswaard vindt u sportlessen geschikt voor jong en oud. Of u nu wilt werken aan uw conditie, meer spierkracht wilt opbouwen of gewoon lekker bezig wilt zijn, hier vindt u meer dan 25 verschillende groepslessen! Zo wordt het voor iedereen leuk om in beweging te zijn. Sporten werkt ook nog eens lekker ontspannend omdat u fysiek bezig bent en de stress van de werkdag even loslaat. Alle groepslessen worden verzorgd door goed opgeleide instructeurs die rekening houden met uw niveau. Of u nu al jarenlang sport, net begint of 50 plus bent, iedereen kan meedoen met de groepslessen van Workout Healthclub in Valkenswaard.