Informatie Blog

Eenvoudig een toiletverhoger of postoel online kopen bij de specialist

Een postoel kunt u kopen wanneer u moeite hebt met het bereiken van de toilet. Naast een postoel kunt u ook kiezen voor een toiletverhoger. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat u op een comfortabele manier uw behoeften kunt doen. De toiletverhoger schroeft u eenvoudig vast op het toilet zodat deze niet kan verschuiven. Door deze verhoger te bevestigen, hoeft u minder diep door uw knieën te buigen. Het verhoogt het toilet namelijk met 10 centimeter. Bent u slecht ter been? Dan kunt u beter een postoel kopen die u in de slaapkamer kunt plaatsen zodat u ’s avonds of ’s nachts niet helemaal naar de badkamer hoeft te lopen. Al deze artikelen vindt u bij Vos HealthShop.

Een postoel en andere artikelen voor in en rondom het huis kopen

Zoekt u een website waar u naast een postoel ook andere medische hulpmiddelen en thuiszorgartikelen kunt kopen? Bijvoorbeeld omdat u een wandelstok, rolstoel of rollator zoekt? U vindt het allemaal in de webshop van Vos HealthShop. Alle producten van deze specialist zoals een postoel, zijn tegen een scherpe prijs online te kopen. Zo vindt u een speciale budgetlijn zodat iedereen de nodige artikelen aan kan schaffen. Heeft u de juiste producten gevonden, dan plaatst u deze eenvoudig in het winkelmandje. U betaalt veilig met iDEAL of PayPal. U zult al snel gebruik kunnen maken van uw bestelde producten.

Een postoel kopen die op gewenste hoogte gezet kan worden

Zoekt u een standaard postoel? Of wilt u een postoel kopen die u kan verstellen op de verschillende hoogtes? Wat voor soort postoel u ook zoekt, bij de specialist vindt u diverse postoelen met allemaal verschillende eigenschappen. In de webshop van Vos HealthShop vindt u een postoel die eenvoudig te verstellen en online te kopen is. Deze stoel biedt optimale comfort en is zeer stabiel. Daarnaast heeft de stoel een zachte zitting. De zitbril en afdekplaat zijn weg te klappen en afneembaar. Ook is deze postoel eenvoudig te reinigen. Met de rubberen doppen onder de poten weet u zeker dat de postoel niet wegglijdt.

© 2019 Stichting poes All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.