Informatie Blog

Een jacht te huur om heerlijk te genieten op het water

Wilt u er met de boot tussenuit? Bent u van plan om uw vakantie op het water door te brengen? Of tijdens de herfstvakantie een weekje het water op? Dit is geen probleem wanneer u een jacht huurt bij een specialist in jachtverhuur. Elk jacht dat te huur is bij Delos Yacht Charter is beschikbaar tijdens het vaarseizoen dat loopt van maar tot en met oktober. Wilt u weten of het jacht beschikbaar is in de periode dat u op vakantie wilt gaan? Dit jachtverhuur heeft een handig overzicht waarop u direct kunt zien of een jacht te huur is op het moment dat u wenst. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Het ‘Groene Hart’ ontdekken? Het kan met een jacht dat te huur is bij een specialist

Ontdek de natuur vanaf het water en ga voor een unieke ervaring! De specialist in jachtverhuur biedt een jacht te huur aan waar u naar op zoek bent. Zelfs zonder vaarbewijs kunt u met elk luxueuze dat te huur is bij Delos Yacht Charter de mooie natuur van het ‘Groene Hart’ ontdekken met tot wel 10 vrienden of familieleden. Vaar bijvoorbeeld over de Loosdrechtse Plassen, dit natuurgebied is erg populair bij watersporters. Hier vindt u daarom ook veel restaurants, terrasjes en jachthavens. Wilt u wat meer de rust opzoeken? Kies dan voor een vaartocht over De Hollands IJssel. Dit natuurgebied bestaat uit prachtige rivieren waarop u met uw motorjacht langs dromerige stadjes vaart.

Geen vaarbewijs? Geen probleem bij een professional in jachtverhuur!

Met een drankje in uw hand vanaf het water genieten van de ondergaande zon. Dat klinkt heerlijk toch? Ziet u het zitten om onbezorgd te varen door de prachtige natuur van Nederland? Het kan met een jacht dat te huur is bij Delos Yacht Charter. En het mooiste van alle is dat u geen vaarbewijs nodig heeft. Zo kan iedereen genieten van een heerlijke vakantie op het water. Waarom is dit niet nodig denkt u? Omdat de jachten die deze jachtverhuur aanbiedt kleiner zijn dan 15 meter en niet sneller varen dan 20 km/u. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een veilige omgeving en kunt u zonder zorgen de jacht besturen.

© 2019 Stichting poes All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.