Informatie Blog

Deskundig schoonmaakbedrijf nodig in Roosendaal of Breda? Lees onze blog

 

Waar is Hofkens HIG actief in Nederland?

Bent u op zoek naar reguliere schoonmaak in Roosendaal? Of naar reguliere schoonmaak in Breda? Dan is schoonmaakbedrijf Hofkens HIG uw geschikte partij. Wist u dat reguliere schoonmaak een van de belangrijkste dienst van ons is. Hofkens zorgt ervoor dat alles ruimtes in uw kantoor er uitstekend uitzien. Want een opgeruimd en schoon kantoor is het visitekaartje van uw bedrijf. Als u voor ons kies heeft u geen zorgen over bedrijfsruimtes. Wij nemen graag al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wist u dat wij voor verschillende branches  werken? zoals onder andere: onderwijs-, zorginstellingen en kantoorpanden. Hierdoor is ons klantenbestand is zeer divers en hebben we ervaring met het schoonmaken in verschillende werkomgevingen. 

Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Roosendaal en Breda

Wilt u een schoonbedrijf die uw regulier schoonmaak uit handen neemt? Wij zorgen ervoor dat u reguliere schoonmaak in Roosendaal of reguliere schoonmaak in Breda zorgeloos uit handen wordt genomen. Hofkens HIG heeft jarenlang ervaring met diverse schoonmaakwerkzaamheden en dit doen we voor allerlei bedrijven. Bij Hofkens kunt u terecht voor dagelijkse en periodieke schoonmaak. Wij zoeken voor ieder bedrijf is er een passende oplossing. Voor Hofkens is geen schoonmaak klus te gek. Onze medewerkers nemen het met beide handen aan.  Wij werken met de beste materialen. Dit kunt u zien in het werk wat wordt afgeleverd. Geen een schoonmaakklus is te vies voor ons. Schoonmaakbedrijf Hofkens krijgt de hardnekkigste vlekken schoon. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende diensten aan, zoals:
• Schoonmaakonderhoud
• Glasbewassing
• Rioolservice
• Gevelreiniging en terreinwerkzaamheden
• Voedingsindustrie
• 24/7 riool- en calamiteitenservice

Hofkens is niet niet alleen een schoonmaakbedrijf in Roosendaal, maar ook een schoonmaakbedrijf in Breda. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

https://hofkenshig.nl/

© 2019 Stichting poes All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.