Informatie Blog

De ultieme gastvrijheid door een safaritent te kopen

Door een safaritent te kopen zorgt u ervoor dat uw gasten een prettig verblijf hebben op uw camping, ofwel glamping. Een tent die al maanden in de brandende zon staat, dat is misschien wel het ergste wat men kan treffen bij het kamperen. Kiest u voor een kwalitatief verblijf zodat vakantiegangers niet in de vroege ochtend wakker worden door de hitte? De tenten, gemaakt door de expert, komen in het beste materiaal. Er wordt gewerkt met de stoffen TentCate Fabrics. De tenten zijn brandvertragend en gemaakt van versterkt PVC. Vervolgens worden de tenten verzinkt in extra dubbelgecoat staal en in duurzaam gewonnen hout verwerkt. Is de tent af? Dan heeft u de keuze om de tent aan te vullen met meubelen en accessoires. Een safaritent kopen biedt een complete ontzorging u als u de hulp van de specialist inschakelt. 

De inrichting van een safaritent kopen doet u bij de specialist

U kunt in de eerste plaats een safaritent kopen bij een specialist als Glampinglodges.com. Dat is echter niet alles waarvoor u terecht kunt bij deze specialist. Zo kunt u er meteen de bijpassende inrichting bij kopen. Want zegt u nu zelf; een luxe tent is pas écht af met een stijlvol interieur. De meubelen worden samengesteld uit gepolijst vintage steigerhout of Douglashout en afgewerkt met een kleurloze Nano coating. Hierdoor behoren wijnvlekken tot het verleden. Vindt u een neutrale houtkleur niet passend bij wat u in gedachten heeft voor uw recreatiegebied of camping? Dan schildert de specialist deze voor u in een kleur naar wens. Hierdoor creëert u een interieur; uniek, stoer en anders dan anderen. Van complete keukens tot aan tafels, en van loungebanken tot aan fauteuils en van standaard meubelen tot aan speciaal maatwerk. Naast uw safaritent is een passend interieur kopen bij de specialist zo gedaan. U kunt zelfs uw safaritent laten monteren door Glampinglodges.com.

Een safaritent kopen in verschillende modellen en afmetingen 

Tenten zijn er in alle soorten, maten en modellen. Dat is de conclusie die wij trokken toen wij het assortiment van Glampinglodges.com bekeken. Zeker weten dat u hetzelfde zou zeggen. Bij Glampinglodges.com heeft u de keuze uit verschillende soorten luxe tenten namelijk: de Country-lodge, de Wood-lodge, de Desert-lodge, de Okavango-lodge en Safari-lodge. Het grote voordeel van deze lodges is dat afspantouwen niet meer nodig zijn. Hierdoor hebben uw vakantiegangers meer ruimte om te tent en struikelt niemand meer over de haringen. De tenten zijn voorzien van een houten veranda waar uw vakantiegangers met het gezin en/of partner kunt genieten van de mooiste zonsondergangen. De tenten hebben ieder een eigen signature. Een safaritent kopen biedt u tal van mogelijkheden die zeker het overwegen waard zijn.

© 2019 Stichting poes All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.