Beleef een dagje uit in Arnhem op de fiets

Fietsen tijdens bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest: lijkt u dat wel wat? In dat geval is het verstandig om contact op te nemen met Bike4Fun. Het is begrijpelijk dat u een fiets wenst te huren die perfect aansluit bij uw groepsgrootte. Daarvoor heeft Bike4Fun dé oplossing. U heeft namelijk de keuze uit verschillende groepsfietsen. Doordat de fietsen geaccepteerd worden op de openbare weg is deze activiteit bij uitstek geschikt om een stad zoals Arnhem te verkennen. De fietsen variëren in modellen, geschikt voor 9, 13, 17 en 20 personen. De groepsfietsen zijn allen te huren met een bestuurder. Wilt u optionele activiteiten erbij huren zoals zaklopen en steltlopen? Het team van Bike4Fun biedt u een persoonlijk advies om het dagje uit in Arnhem voor u zo leuk mogelijk te maken.

Ga voor een geslaagd dagje uit in Arnhem door een groepsfiets te kopen

Wist u dat er tegenwoordig groepsfietsen bestaan? Maar dat is niet het enige. Wenst u al een tijd een funfiets, barfiets, bierfiets of groepsfiets te kopen? Bijvoorbeeld omdat u een evenementenbureau heeft een hiermee een extra activiteit aan wenst te bieden? Bike4Fun biedt diverse fietsen te koop aan, geschikt voor grote en kleine groepen. De groepsfietsen zijn voorzien van een dak, zodat het dagje uit in bijvoorbeeld Arnhem altijd door kan gaan. Daarnaast beschikken de groepsfietsen over handige extra’s zoals een MP3/USB speler en een aansluitpunt voor bierfusten. Van team activiteiten voor sportclubs tot aan vrijgezellenfeesten en van vriendenweekenden tot aan bedrijfsfeesten. Voor vrijwel alle gezelschappen is een dag op pad met een groepsfiets een gezellige aangelegenheid.

Naast groepsfietsen kunt u een dagje uit in Arnhem ook beleven op de elektrische scooter

Moet u binnenkort een dag uit organiseren? En weet u nog niet zo goed wat het dagprogramma gaat zijn? Met een gewicht van 60kg is een elektrische scooter eenvoudig bedienbaar voor iedereen. U hoeft tijdens het rijden geen helm te dragen en door de inklapbare voetensteuntjes kunt u de elektrische scooter vrijwel overal parkeren. Hierdoor heeft u te allen tijde een geslaagd dagje uit in bijvoorbeeld Arnhem. Bike4Fun biedt elektrische scooters, genaamd Emoto Lite. De scooters komen in verschillende modellen en prijsklassen. Een vriendenweekend, bedrijfsfeest of familieweekend. Wat staat er binnenkort bij u op de planning? Hoe uw gezelschap er ook uit ziet, door het huren van elektrische scooters van Bike4Fun beleeft iedereen een geslaagd, uniek en gezellig dagje uit in Arnhem.